Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα με πληρωμή με τους παρακάτω τρόπους:

(α) Μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες τύπου VISA ή MASTERCARD μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς (δέχεται όλες τις κάρτες ανεξαρτήτως τραπέζης).

(β) Αντικαταβολή – Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας ή στο κατάστημα (Εξαιρούνται οι Μεταφορικές/Πρακτορεία Μεταφορων):

Η παραγγελία σας θα σταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας ή επισκεπτόμενοι τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Εναλλακτικά, αν ο τρόπος παράδοσης είναι παραλαβή από το κατάστημα, η πληρωμή μπορεί να γίνει στο κατάστημα. Είναι σημαντικό πριν την προσέλευσή σας στο κατάστημα, να έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας μέσω ίντερνετ ή τηλεφωνικά, προκειμένου να σας επιβεβαιώσουμε ότι όλα τα είδη της προτίμησής σας είναι διαθέσιμα, καθώς και για τις ώρες παράδοσης.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση για τους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα.